divendres, 5 de juliol del 2013

Setmana científica. PROVA SUPERADA!

Avui per fi hem conegut el científic Mingui-Neutrón. L'hem anat a veure als seus laboratoris. Com que els seus experiments poden ser una mica perillosos té un laboratori personal “Neutron’s Laboratory swimming-pool". El lloc està preparat amb unes grans piscines que en cas d'accident en algun dels seus experiments, serveixen per no contaminar-se.

Quan hem arribat allà ens ha explicat que ens deixava banyar a aquelles piscines, però havia tingut alguns problemes i calia comprovar que l'estat de l'aigua fos el correcte. Cada grup hem compravat les diferents propietats de l'aigua i després de superar totes les proves i comprovar que l'aigua estava amb perfecte estat, ens hem pogut banyar a les piscines. Què bé que ens ho hem passat!

Al arribar a l'escola, el joc en ha donat la bona notícia que havíem superat la prova i hem pogut tornar a tirar el daus. Aquesta propera setmana ens tocarà preparar-nos per ser uns grans artistes! Ens ha aparegut una noia que està atrapada a dins el joc. Ens ha explicat que ella fa molt de temps es va posar a jugar en el joc i quan va tocar-li fer les proves de l'art, no les va superar i es va quedar atrapada. Ara encara està practicant, i la veritat, és que encara ha d'aprendre molt...

Nosaltres per poder superar aquesta setmana ens haurem de preparar una actuació que farem el divendres per la tarda i també caldrà estar alertes per quan soni una música: haurem de deixar tot el que estiguem fent i ballar amb el ritme d'aquesta.

Ja veurem quines sorpreses més tindrem...!